Sunday, October 15, 2017

ការស្រង់ ការសម្ងួត និងចម្រោះ

Take from boiling, de-watering, and steaming
បុគ្គលិកប្រើកញ្ច្រែងជ័រក្នុងការទប់ទល់ជាមួយកំដៅ និងធន់មាំជាមួយនឹងការបៈទង្គិចផ្សេង ដោយ​យកគ្រាប់សណ្តែកសៀងដែលស្ងោររួចពីដំណាក់កាលទី២មកដាក់កញ្រ្ចែងនោះ រួចគងពីលើធុងជ័័រដលមានរន្ធចោះរន្ធតូចៗជាច្រើនសម្រាប់បង្ហូរទឹកចេញ សម្ងូត ការពារកុំឲ្យមានសំណើម។ ខាងលើនេះជាជំហានទី៣ ដែលប្រើរយៈពេល ១យប់។  នេះជារូបភាពសំបកដបថ្មី របស់សហគ្រាសផលិតទឹកស៊ីអ៊ីវ ទឹកត្រី កង សុសេដា

រូបភាពខាងក្រោម ស្រង់ពីតាមប្រភពចំហរនានា Open Source ដើម្បីស្វែងយល់ពីការផលិតទឹកស៊ីអ៊ីវនៅស្រុកគេ។


No comments:

Post a Comment