ម៉្សៅមីជាម្ស៉ៅផលិតចេញពីដំឡូងមី ដែលគេតែងប្រើជាទូទៅក្នុងការផលិតនំប័ុង ម្ស៉ៅនេះសំបូរធាតុ កាបូអ៊ីដ្រាត ហ្វាយបើរជាតិសរសៃ ជាតិសាច់ ឬជាតិប្រូតេអ៊ីន carbohydrates, fiber , proteins or nutrient. ការលាយម្ស៉ៅដំឡូងមី ប្រមាណជា ០៤ % នៃបរិមាណ គ្រាប់សណ្តែកសៀង គឺជាការបន្ថែមនូវសារធាតុដូចពោលមកពីខាងលើផង ដើម្បីជាការបឺតជាតិទឹក និងជាការសម្ងួតផង។
No comments:
Post a Comment