ជាជំហាននៃការធ្វើប្រព្រឹត្តិកម្មបែបធម្មជាតិ ឬបែបបុរាណ ដែលមិនប្រើប្រាស់ ការធ្វើគីមីកម្ម។ ក្រុមហ៊ុនដែលដឹកនាំសង្វាក់ផលិតកម្មដោយអ្នកជំនាញផ្នែក សុខភាពសាធារណៈ ផ្នែកត្រូតពិនិត្យគុណ បានផ្តោតការយកចិត្តទុកដាក់ជាពិសេសលើ បន្ទុំ គឺដូចជាការបន្ទុំផ្លែចេក ផ្លែស្វាយ ការបណ្តុះផ្សិត បែបធម្មជាតិដែលមានប្រយោជន៍សម្រាប់ ក្លិន រសជាតិ ព័ណ៍ ការធ្វើប្រព្រឹត្តិកម្ម fermentation ក្នុងគ្រានេះត្រូវការពេល ៤៨ម៉ោង ដោយរក្សាទុកជាពិសេសកុំឲ្យមានសំណើម។
No comments:
Post a Comment