ការធ្វើសំយោគទឹក អំបិល គឺជាការលាយទឹក និង អំបិលក្រូស ដំណាក់កាលនេះ បុគ្គលិកប្រើប្រាស់ ទែកមូំម៉ែត្រសម្រាប់វាស់កម្រិតៃជាតិប្រៃដែលសមស្របតាមស្តង់ដារ/បទដ្ឋាន។ បន្ទាប់គឺយកសល្បាយសណ្តែកសៀងទៅគ្រប ផ្អាប់ក្នុងធុងជ័រធំៗ រយៈពេល ៦០ថ្ងៃ ដើម្បីឲ្យល្បាយធ្វើប្រព្រឹត្តិកម្មបំបែកធាតុ ផុយ រលួយ បង្កើតជាអុកស៊ីហ្សែន បញ្ចេញជាក្លិនឈ្ងុយ និងមានព័ណ័ក្រហមក្រម៉ៅ។
No comments:
Post a Comment