ទឹកស៊ីអ៊ីវសូដ្យូមទាបៈ អំបិលដើរតួរជាធាតុសំខាន់ក្នុងការផលិតទឹកស៊ីអ៊ីវ ដោយសារអំបិលវាជាភ្នាក់ងាររារាំងការបង្ករមីក្រូបាក់តេរី។ ទឹកស៊ីអ៊ីវសូដ្យូមទាប គឺជាការប្រើ អាស៊ីត អ៊ីដ្រូឡាយដែលគេចំរាញ់ចេញពីបន្លែក្នុងការរំលាយឲ្យគ្រាប់សណ្តែកសៀងឆាប់រលាយផុត គឺមិនប្រើការបណ្តុះបាក់តេរីទេ ពោលគឺគេប្រើអំបិលតិចបំផុត (អំបិលដើេរតួរសំខាន់)៕
Low Sodium Soy Sauce – Salt is an important component in the production of soy sauce because it acts as an antimicrobial agent. Most low sodium soy sauces are made using the acid-hydrolyzed vegetable protein method, which does not utilize bacterial and fungal cultures and therefore requires less salt
Low Sodium Soy Sauce – Salt is an important component in the production of soy sauce because it acts as an antimicrobial agent. Most low sodium soy sauces are made using the acid-hydrolyzed vegetable protein method, which does not utilize bacterial and fungal cultures and therefore requires less salt
No comments:
Post a Comment